Lamsrack

lamsrack
Dit hebt je nodig:

Benodigdheden voor 4 personen

  • Lamsrack 2 stuks
  • Witte boterham (getoast) 2 stuks
  • Citroen rasp 1 citroen
  • Peterselie 45 gram
  • Knoflook 1 theelepel gemalen
  • Zout theelepel
  • Witte gemalen peper ½ theelepel
  • Parmigiano reggiano 1 eetlepel
  • Gladde mosterd 1 eetlepel
Zo maakt je het:
  1.  Bak de lamsrack aan iedere kant 3 minuten. Laat dan rusten en op kamertempratuur komen. 
  2. Vermaal de getoaste boterhammen, peterselie, citroenrasp, knoflook, zout, peper en gerapste kaas tot een kruimelig geheel in een keukenmachine. 
  3. Leg de lamsrack met de vleeskant naar boven in een ovenschaal en besmeer deze met de mosterd. 
  4. Duw de kruimels tot 2 platte koeken en leg deze bovenop de lamsracken  en duw aan. 
  5. Bak de lamsracken 20-25 minuten in een oven van 220 graden. Laat 3 minuten rusten en dan snijden en serveren.

            Bon Appetit!