Dit hebt je nodig:
Benodigdheden voor 4 personen
- Lamsrack 2 stuks
- Witte boterham (getoast) 2 stuks
- Citroen rasp 1 citroen
- Peterselie 45 gram
- Knoflook 1 theelepel gemalen
- Zout theelepel
- Witte gemalen peper ½ theelepel
- Parmigiano reggiano 1 eetlepel
- Gladde mosterd 1 eetlepel
Zo maakt je het:
- Bak de lamsrack aan iedere kant 3 minuten. Laat dan rusten en op kamertempratuur komen.
- Vermaal de getoaste boterhammen, peterselie, citroenrasp, knoflook, zout, peper en gerapste kaas tot een kruimelig geheel in een keukenmachine.
- Leg de lamsrack met de vleeskant naar boven in een ovenschaal en besmeer deze met de mosterd.
- Duw de kruimels tot 2 platte koeken en leg deze bovenop de lamsracken en duw aan.
- Bak de lamsracken 20-25 minuten in een oven van 220 graden. Laat 3 minuten rusten en dan snijden en serveren.
Bon Appetit!